Declaratie sturen aan een andere debiteur of contactpersoon/adres

Volgen

Een declaratie/factuur wordt standaard verstuurd naar het 'declaratie adres' van de cliënt. Wanneer de declaratie voor een dossier naar een andere debiteur moet gaan of wanneer de declaratie naar een andere contactpersoon/adres van de cliënt verstuurd moet worden, kan er een op de dossierpagina een andere 'debiteur' worden aangegeven. Kies hiervoor op de dossierpagina voor 'Nieuwe debiteur' (zie afbeelding).

 

In het venster dat verschijnt, kan een debiteur worden opgezocht. Als de debiteur nog niet bekend is in Legalsense, moet deze eerst worden aangemaakt onder 'Cliënten - Contacten'. Bij het aanmaken van een contact moet expliciet worden aangegeven dat het om een debiteur gaat. Cliënten worden automatisch debiteuren in Legalsense.

 

Wanneer de declaratie naar dezelfde cliënt gestuurd moet worden maar naar een andere contactpersoon of adres, kan bij debiteur voor de cliënt worden gekozen en bij het adresveld kan dan het juiste adres geselecteerd worden.. De verschillende adressen dienen dan wel bij de cliënt toegevoegd/aangepast te zijn. 

 

 

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Opmerkingen

Mogelijk gemaakt door Zendesk