Talen in Legalsense

Volgen

Legalsense is meertalig (multilingual) opgezet maar ondersteunt momenteel per installatie maar één standaardtaal. De software is op dit moment alleen in het Nederlands en Engels verkrijgbaar.

Voor de declaraties zijn standaard ook Nederlands en Engels geactiveerd. Andere talen kunnen op uw verzoek worden toegevoegd. Voor Frans en Duits zijn een aantal onderdelen van de declaratie al vertaald. Mocht u een andere vertaling wensen dan kunnen we dat voor u aanpassen. Overige talen kunnen voor u worden toegevoegd indien u zelf voor een vertaling van de declaratietermen zorgdraagt.