Timer

Volgen

Legalsense maakt het mogelijk om uw tijd bij te houden met behulp van een timer. Deze timer vindt u in een aparte kolom aan de rechterzijde van het beeldscherm in het hoofdmenu. (tabblad Timer)

U kunt hier de timer starten, pauzeren, resetten en opslaan.

Binnen het scherm zijn altijd een aantal verplichte velden die ingevuld moeten worden.:

Dossier: selecteer hier het dossier door een stuk van de dossiernaam in te voeren. Dit kan elk deel van de dossiernaam zijn. Door middel van het pijltje naar beneden kunt u dan het betreffende dossier uit de lijst selecteren. Druk op de backspace toets om alle beschikbare dossiers weer te geven

Verrichting: typ of kies een verrichting uit de vaste lijst met keuzes (door op de backspace toets te drukken worden ook hier alle typen verrichtingen weergegeven. Deze lijst is door het kantoor zelf aan te passen (zie Instellingen). Wanneer het een dossier in een andere taal betreft, zal de verrichting in die specifieke taal worden weergegeven.

Omschrijving: typ hier een omschrijving naar keuze. De omschrijving wordt doorgaans ook op de declaratie (specificatie) weergegeven. Voor anderstalige dossiers moet de omschrijving dus ook in die specifieke taal worden geschreven.

De vakjes voor Niet declarabel en Nultarief zijn optioneel aan te vinken (indien van toepassing).

Wanneer u klaar bent met een dossier/ timer, klikt u op 'opslaan' en wordt de timer gestopt en op het dossier opgeslagen.

Meerdere timers

Het is mogelijk om meerdere timers tegelijkertijd aan te maken (bijvoorbeeld een timer per dossier). Ga hiervoor naar het blad Timers in het submenu (blauwe menu balk bovenaan). Er wordt nu een popup geopend.

Het volgend scherm wordt geopend:

Per timer kan een dossier worden ingesteld en kan de timer gestart worden (één tegelijk). Het is dus helaas niet mogelijk meerdere timers tegelijkertijd te laten starten. Op het moment dat een timer gestart wordt zal de andere timer die loopt gestopt worden.

Let op: Een timer blijft doorlopen als deze niet wordt stopgezet (ook als het scherm wordt afgesloten)

Wanneer u klaar bent met uw verrichting klik dan op gereed en opslaan.De door uw geschreven tijd wordt direct in het gekozen dossier opgeslagen.