Tijdsregel zoeken

Volgen

Via de optie 'Tijd' - 'Zoeken' kunt u naar tijdsregels zoeken. Zo kunt u vrij eenvoudig tijdsregels terugvinden van een langere periode geleden.

Via filters kunt u gericht zoeken naar specifieke tijdsregels:

U kunt zoeken op:

• datum
  • gebruiker
  • declaratiestatus (niet declarabel, afgeboekt, gerealiseerd, onderhanden werk en gedeclareerd (definitief))
  • Dossier
  • Verrichting

De resultaten kunt weer per dag of per gebruiker groeperen.

Via 'geavanceerd zoeken' kunt u nog gerichter zoeken:

Hier kunt u ook zoeken op Declaratienummer, op nultarief en op Tijdschrijfgroep recofa.