Dashboards

Volgen

Dashboards zijn eenvoudige overzichten waarop in één oogopslag belangrijke informatie weergegeven kan worden.

Binnen Legalsense zijn 3 dashboards beschikbaar:

  1. Het Personal Dashboard
  2. Het Kantoor dashboard
  3. Performance rapport

De dashboards zijn te vinden onder 'Rapporten'

 

Personal Dashboard 

Het Personal Dashboard geeft inzicht in relevante cijfers van de ingelogde advocaat. Standaard (?) zijn een aantal grafieken/overzichten in Legalsense beschikbaar. Eventueel kan bij de inrichting van de omgeving of bij specifieke wensen deze dashboards aangepast worden. 

Hieronder een voorbeeld van het Personal Dashboard van D. Brouwers uit onze demo-omgeving:

In het dashboard wat hierboven weergegeven is, is de voor de advocaat belangrijke informatie makkelijk zichtbaar. Hij kan snel zien wat zijn belangrijke dossiers in de afgelopen periode zijn, zij belangrijkste cliënten en of hij zijn gestelde Target voor dit jaar haalt. 

 

Via de knop 'Bekijk meer' is het mogelijk om over een bepaalde periode te filteren. Hieronder een voorbeeld van de grafiek performance:


 

Er kan door middel van de datum kiezer een periode aangegeven worden en via de knoppen rechtsboven kan de grafiek per dag, week, maand, kwartaal en jaar weergegeven worden. Deze functionaliteit is overal beschikbaar binnen het Personal Dashboard en het Kantoor Dashboard waar de knop 'Bekijk meer' bij staat.

Kantoor Dashboard

Tegenover het Personal Dashboard staat het Kantoor Dashboard.  

In het Kantoor Dashboard wordt de performance zichtbaar van het hele kantoor ten opzichte van de ingestelde target. Het Kantoor Dashboard is niet standaard voor iedereen zichtbaar. De gebruikers moeten hier aparte rechten voor krijgen van het kantoor. Ook dit Dashboard is door ons naar uw wensen aan te passen.

Performancerapport

Naast de 2 dashboards is er ook nog een performance rapport beschikbaar.  De sorterings- en filtermogelijkheden van dit rapport zijn niet zo uitgebreid als de andere beschikbare rapportages. Het performance rapport is bedoeld om snel te zien hoe een werknemer of team presteert ten opzichte gestelde targets

 Wilt u meer weten over bovenstaande Dashboards? Kijkt u dan naar de Webinar die wij over dit onderwerp gegeven hebben via onderstaande link:

Webinar Rapportage

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Opmerkingen

Mogelijk gemaakt door Zendesk