Hoe boek ik een voorschot over naar een ander dossier?

Volgen

Het kan voorkomen dat er voorschotdeclaratie in een dossier aangemaakt wordt maar dat de daadwerkelijke werkzaamheden in een ander dossier uitgevoerd worden. Het is dan binnen Legalsense mogelijk om het voorschot te verrekenen met het dossier waarin de werkzaamheden verricht zijn.

Een voorwaarde is wel dat de debiteur van beide dossiers gelijk is.

- Ga naar 'Declaraties' - 'Declaraties';

- Klik op 'Nieuwe Declaratie gebaseerd op debiteur'

- Kies de gewenste debiteur en kies dan alle dossiers op één declaratie en alle voorschotten verrekenen.

- Klik op 'Aanmaken'

Wat er nu gebeurd is dat alle dossiers van deze debiteur uitgedeclareerd worden en de aanwezige voorschotten worden hierop in mindering gebracht. Vanzelfsprekend kunt u dossiers van deze declaratie verwijderen door middel van het rode kruis.

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Opmerkingen

• Avatar
    Arjan Krabbendam

Werkt alleen bij meerdere dossiers op 1 factuur. Heb het opgelost door het voorschot te crediteren en nieuwe voorschot op andere dossier aan te maken.