Afwikkeling restant voorschot

Volgen

Wat te doen als er na afwikkeling van een dossier een voorschot blijft openstaan?

Soms kan het voorkomen dat er een voorschotdeclaratie uitgestuurd is die hoger is dan het uiteindelijke bedrag wat er daadwerkelijk aan uren is besteed. Er blijft dan een restbedrag aan voorschot staan in het afgewikkelde dossier.

Hoe dient dit in Legalsense afgewikkeld te worden?

1. Ga via 'Cliënten'- 'Dossiers' naar het betreffende dossier;
  2. Klik op 'Nieuwe declaratie'- 'Lege declaratie';
  3. Klik op 'Verreken voorschotten' en kies dan 'Verreken voorschotten volledig';
  4. Declaratie definitief verwerken en versturen naar de cliënt;
  5. Het restant voorschotbedrag kan dan naar de cliënt overgemaakt worden.

In het dossier is het voorschot dan volledig afgewikkeld.