Zoeken van verschotten

Volgen

Ingevoerde verschotten zijn binnen Legalsense terug te zoeken bij 'Verschotten' - 'Zoeken'

U kunt hier op verschillende manieren zoeken naar verschotten. Als u de gewenste criteria heeft opgegeven heeft u 2 mogelijkheden:

- Zoeken en exporteer: De verschotten worden gezocht op basis van de ingevulde zoekcriteria en daarna geëxporteerd naar excel;

- Zoeken: Dit geeft het resultaat weer van de zoekopdracht aan de hand van de ingevulde zoekcriteria.

Let op: Het overzicht onder verschotten laat altijd alleen de eigen lijst zien. Om alle verschotten te zien, kunt u onder 'Zoeken' zorgen dat de 'gebruiker' leeg is gelaten zodat u naar alle verschotten zoekt.