Een creditdeclaratie maken

Volgen

Elke definitieve declaratie in Legalsense kun je crediteren. Een credit is een complete (totale) omdraaiing van een declaratie, er kunnen dus geen delen van een declaratie worden gecrediteerd.

Een declaratie kan worden gecrediteerd door in het scherm Declaraties op het te crediteren declaratienummer te klikken.

Nu verschijnt de declaratie in beeld. Klik nu op

De creditdeclaratie is nu in concept aangemaakt. In de linkerhoek staat weergegeven van welke declaratie een creditdeclaratie is gemaakt.

Om de declaratie de crediteren klikt u op finaliseren.De creditdeclaratie is nu definitief en krijgt een opeenvolgend nummer:

De geschreven tijd en de verschotten die op de originele declaratie stonden zijn door de credit weer terug gekomen in het onderhanden werk. Hier kunt u eventueel weer een nieuwe declaratie voor aanmaken.