Hoe blokkeer ik een dossier zodat er geen tijd op geboekt kan worden?

Volgen

Het kan om meerdere redenen wenselijk zijn om het schrijven van tijd op een bepaald dossier te blokkeren (cliënt betaald niet, budget van een dossier is bereikt etc.).

Om een dossier te blokkeren gaat u naar 'Clienten' - 'Dossier' en selecteert u het gewenste dossier.

Bij 'Processen' klikt u op 'Blokkeer tijdsinvoer'

De status van het Proces veranderd dan in 'Tijdsinvoer is geblokkeerd':

Om de blokkering weer op te heffen klikt u op dezelfde knop als hierboven.