Wijzigen van dossiers

Volgen

Wijzigen van een dossier

Dossiers zijn te wijzigen via 'Cliënten' - 'Dossiers'

Klik op het dossier wat u wilt wijzigen en u komt dan op de dossierkaart met daarop alle informatie over het dossier:

Door op de knop 'Bewerken' te klikken komt u weer op dezelfde pagina als bij het aanmaken van een dossier. U kunt hier dan de gewenste gegevens aanpassen.

Via de knop 'Extra' zijn de volgende functies beschikbaar:

• Archiveren
  • Kopiëren
  • Verwijderen
  • Printen voorblad

Archiveren

Via deze knop wordt het dossier gearchiveerd. Archiveren betekent in Legalsense dat het dossier uit de lijst met actieve dossiers gehaald en op de lijst gearchiveerde dossiers geplaatst wordt. Archiveren kan alleen als alle tijdsregels, verschotten en declaraties volledig afgewikkeld zijn.

Kopiëren

Het dossier wordt gekopieerd naar een nieuw dossier:

Hier geeft u aan hoe het nieuwe dossier dient te heten, welk tariefschema er gebruikt moet worden en of de tijdsregels naar het nieuwe dossier gekopieerd moet worden.

Als de optie ' Archiveer dossier ' aangevinkt wordt betekend dit dat er geen tijdsregels op het oorspronkelijke dossier geboekt meer kunnen worden.

Verwijderen

Het dossier wordt verwijderd.

Printen voorblad

Met deze optie wordt een printklare pagina geopend waarin alle relevante dossierinformatie staat. U kunt deze pagina uitprinten en als dossiervoorblad gebruiken.