Conflict check

Volgen

Om uw cliënten goed van dienst te kunnen zijn hoort er bij het aannemen en behandelen van een zaak altijd een conflict check te worden gedaan. In Legalsense kunt u altijd snel en eenvoudig een conflict check uitvoeren.

* We raden aan om de contactgegevens van uw cliënten altijd zo volledig mogelijk in te vullen. Dit helpt bij het beter laten functioneren van de conflict check!

U vindt de conflict check onder Cliënten » Conflict Check. Het scherm bevat een zoekveld. Hier kunt u een (deel van een) naam invoeren. Wanneer u op zoeken klikt zal er binnen Legalsense gezocht worden overeenkomende lettercombinaties die u in het zoekveld heeft aangegeven.

In het onderstaande voorbeeld is er gezocht op: ber

Na de zoekactie komen er op drie verschillende plekken resultaten naar boven: in Clienten, Dossiers en Contacten

U kunt in een oogopslag zien of er een conflicterend belang is.

Een conflict search in Legalsense zoekt standaard in:

• Cliëntnaam
  • Contactnaam
  • Alternatieve namen (cliënt)
  • Dossiernaam
  • Wederpartij (naam)
  • Opmerkingen (dossier)