Vraag: Er wordt een verkeerde datum weergegeven bij het tijdschrijven

Volgen

Vraag:

Als ik via 'Tijd - Tijd schrijven' of 'Tijd - Per dag' een tijdsregel invoer en dan op 'opslaan' klik, dan verandert de datum voor de volgende tijdsregel naar een datum in het verleden. Hoe kan dit?

Antwoord:

Dit komt waarschijnlijk doordat je via een snelkoppeling of 'Favorieten'-link die in het verleden is aangemaakt, inlogt in Legalsense. Er is dan (waarschijnlijk) eerst een tijdsregel ingevoerd en opgeslagen waarna van die pagina een snelkoppeling of favorieten-link is toegevoegd. Je hebt dan een snelkoppeling/favorieten-link aangemaakt voor Legalsense met een verwijzing naar die specifieke dag. Elke keer als je dan inlogt door middel van deze snelkoppeling of favorieten-link, zal Legalsense dan op die specifieke datum ingesteld staan. Dit is te herkennen door na het inloggen in de adresbalk (webadres/URL) te kijken of daar de betreffende datum in staat opgenomen. Door de snelkoppeling/favorieten-link hier op aan te passen, verdwijnt dit probleem.

De standaard startpagina van een Legalsense omgeving is:

https://<uwomgeving>.legalsense.nl