Waar kan ik een PO nummer invoeren?

Volgen

Vraag:

Van de cliënt hebben wij een (purchase order/inkoop) nummer doorgekregen die wij op de declaratie moeten vermelden. Waar kan ik dat invoeren?

Antwoord:

Een inkoopnummer of purchase order (PO) nummer kan ingevoerd worden bij het aanmaken van een dossier, of als een dossier al bestaat, bij de de debiteur van het dossier.

Bij het aanmaken van een dossier:

Als je een dossier aanmaakt in Legalsense ( zie Aanmaken van dossiers ) kun je het betreffende nummer invoeren in het PO nummer veld:

Bij bestaande dossiers:

Als het dossier al bestaat, dan kun je het PO nummer veld bij de debiteur terugvinden. Het invoeren van het PO nummer gaat dan als volgt:

1. open het dossier;

2. aan de rechterkant van de dossierkaart vind je de debiteur(en) terug;

3. klik op het bewerkicoontje;

4. vul het PO nummer in in het PO nummer veld:

Als er al een concept declaratie aanwezig is, dan kun je deze bijwerken en dan zal het PO nummer automatisch op de declaratie weergegeven worden.